Ilkka Heikkinen

Network Integration Specialist

Minut tavoittaa:

Jaa profiili someen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kuka minä olen?

Kainuun korvesta, kamarimusiikin kehdosta. Kuhmosta Tampereen seudulle aikoinaan työn perässä muuttanut ja täällä jo yli 20 vuotta vaikuttanut 9-vuotiaan tyttären isä. Koulutukseltani olen tietoliikenneteknikko ja työkseni ylläpidän matkapuhelintestausverkkoa. Viihdyn luonnossa ja harrastan liikuntaa monipuolisesti, erityisesti pyöräilyä ja uintia.

Miksi olen ehdolla?

Huolestuin sosiaalisessa mediassa näkemästäni hallituksen toimien väheksynnästä ja mitätöinnistä koskien maailmanlaajuista epidemiaa. En ole aikaisemmin ollut aktiivinen politiikassa, mutta olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista sekä kunnallisella että valtakunnallisella tasolla, ja seuraan myös aktiivisesti, mitä maailmalla tapahtuu.  

Kolme tärkeintä vaalitavoitettani:

  1. Nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin pitäisi panostaa enemmän, sillä tällä hetkellä ne eivät vastaa tarvetta, mikä pitkällä tähtäimellä voi johtaa jopa työntekijäpulaan. Meidän tulisi kehittää tehokkaampia keinoja auttaa nuoria pääsemään omille jaloilleen, jotta he löytäisivät oman paikkansa tässä yhteiskunnassa.
  2. Työttömyyden torjuminen ja kynnys yrittäjyyteen matalammaksi.  
  3. Tasa-arvo ja oikeus hyvään elämään kaikille, eriarvoisuuden purkaminen. Koulukiusattuna minulla on nollatoleranssi kaikkeen kiusaamiseen ja syrjintään.   

Aikaisemmat luottamustoimeni:

Pirkanmaan pelastuskoirat ry:n hallituksen jäsen usean vuoden ajan ja puheenjohtajana vuosina 2007 – 2008.

Tiesitkö, että

Aloitin kaverikoiratoiminnan Tampereella Mummon Kammarin kautta ennen kuin Kennelliitto ehti mukaan. Intohimoni on bonsai-puut ja japanilainen puutarha. Bonsai pysäyttää yksinkertaisuudellaan ja jättää miettimään, miltä se näyttäisi luonnossa. Puutarhan minimalismi rauhoittaa hektisen päivän jälkeen.

Jaa profiili someen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter