Jari Haapaniemi

Jari Haapaniemi

toimitusjohtaja, yrittäjä

Minut tavoittaa:

Ole yhteydessä, keskustelen mielelläni Nokian asioista ja kuulen sinun ajatuksiasi siitä mihin suuntaan Nokian pitäisi kehittyä.

Jaa profiili someen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kuka minä olen?

Olen 50-vuotias nokialainen yrittäjä ja vaikuttaja, Yrittäjäuraa on takana jo 30 vuotta ja vaikuttajana eri tehtävissä lähemmäs 20 vuotta. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi jo aikuista lasta sekä irlanninsetterit Aaro ja Hasse.

Miksi olen ehdolla?

Olen istunut viimeisten 10 vuoden aikana lukemattomissa sotekokouksissa, joissa uudistusta on koitettu viedä eteenpäin enkä ole vakuuttunut yhdenkään mallin toimivuudesta. Nyt on kuitenkin päätökset tehty ja huonosta alusta on rakennettava toimiva kokonaisuus.

Soteuudistuksen lähtökohdat eivät siis ole parhaat mahdolliset, joten nyt tarvitaan osaamista ja taitoa rakentaa hyvinvointialueesta toimiva ja pirkanmaalaisia hyvin palveleva organisaatio. Ideologiset lähtökohdat pitää unohtaa ja ottaa alusta alkaen järjestöt ja yritykset mukaan palvelutuotantoon. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että Pirkanmaalla säilyy laadukkaat sotepalvelut ja siihen, että yli 2 miljardin euron veropottia käytetään järkevästi palveluihin eikä byrokratiaan.

Kolme tärkeintä vaalitavoitettani:

1. Pidetään huolta palveluiden laadusta ja saavutettavuudesta
2. Pidetään veroeurot ja työpaikat Pirkanmaalla
3. Vähennetään hallintoa ja byrokratiaa

aikaisemmat luottamustoimeni:

Perusturvalautakunnan puheenjohtaja, valtuuston puheenjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Valtuutettu vuodesta 2009 lähtien. Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja, Suomen Yrittäjien valtuuston jäsen.

tiesitkö, että

olemme koko perhe hurahtaneet karavaanarielämään ja kesäsuunnitelmiin kuuluu yleensä Lapin matka asuntoautolla. Retkeily tuo sopivasti vaihtelua hektiseen arkeen 🙂

Jaa profiili someen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter