Jari Kinnunen

Jari Kinnunen

kansanedustaja

Minut tavoittaa:

Olen huono vastaamaan tuntemattomiin numeroihin, joten heitä ensin vaikka tekstarilla tai ole muuta kautta yhteydessä.

Jaa profiili someen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kuka minä olen?

Isä, isoisä, virasta vapaalla oleva rikosylikomisario ja kansanedustaja.

Miksi olen ehdolla?

SOTE-uudistus on tehty ja pulinat pois.

Nyt on aika vaikuttaa sisäkehältä siihen, millaiseksi palvelut muotutuvat, miten rahat saadaan riittämään ja kuinka hallinto saadaan pysymään mahdollisimman toimivana.

Kolme tärkeintä vaalitavoitettani:

1. Asetan aina ihmisen etusijalle
2. Pyrin vaikuttamaan siihen, että hoitojonoja saadaan lyhennettyä
3. Haluan tukea sitä, että meillä on paras hoito, parhaat ammattilaiset, ensiluokkainen teknologia ja riittävät tilat ihmisten auttamiseen

Aikaisemmat luottamustoimeni:

Kotkan Kiri ry:n kilpailujaoston nuorten edustaja, Kotkan poliisiyhdistys ry:n hallituksen jäsen, Kotkan Seudun sijaiskotiyhdistyksen perustajajäsen ja 1. puheenjohtaja, Nokian Reserviupseerit ry puheenjohtaja, Boxing Club Nokia NBC ry:n puheenjohtaja, Sisä-Suomen poliisilaitoksen yhteistoimintaelimen päällystöedustaja, As. Oy Nuutinkatu 7, Kotka hallituksen jäsen, International Police Association – Suomen osaston puheenjohtaja (parhaillaan), Nokian rakennus- ja ympäristölautakunnassa KH:n edustajana, Nokian kaupunginvaltuuston jäsen (parhaillaan), Nokian kaupunginhallituksen jäsen (parhaillaan), kansanedustaja (parhaillaan).

Tiesitkö, että

Olen kriisinhallintaveteraani ja saanut Nobelin rauhanpalkinnosta osani 1988. Takana on yhdeksän vuoden palvelu kuudessa kriisinhallintaoperaatiossa ja Brysselissä sekä lukuisiä koulutusreissuja mm. Afrikassa.

Jaa profiili someen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter